Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Филм „Зона Замфирова - други део“
 

Жанр: драма, комедија

Трајање филма: 88 мин.

Режија: Југ Радивојевић

Улоге: Бранкица Себастијановић, Милан Васић, Милан Гутовић, Милан Калинић, Нела Михаиловић, Никола Ристановски, Љиљана Стјепановић, Горица Поповић, Бранко Ђурић, Иван Бекјарев, Драган Вујић Вујке, Тања Бошковић, Горан Јевтић, Драган Божа Марјановић

 

 

Најгледанији српски филм свих времена „Зона Замфирова“ добио је наставак.

 

Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, режија је поверена Југу Радивојевићу, а иза продукције филма стоје Pink International и продукција „Врати се Зоне“. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва Зона Замфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота Србије у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

- Обухватили смо неколико круцијалних породичних проблема који једнако тиште младе људе и тад и сад. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво – наглашава Митић, док Васић каже како му се чини да је улога Манета писана управо за њега. Иначе, глумачке звезде филма попут Љиљане Стјепановић, Љиљане Драгутиновић, Тање Бошковић, Милана Ланета Гутовића, Николе Ристановског, Ивана Бекјарева, Бранка Ђурића, Милана Калинића, Стефана Бузуровића, Иве Стефановић и многих других учинили су да „Зона Замфирова - други део“ изазове огромно интересовање, а све указује и на то да ће баш као некада окупити публику у биоскопу.

 

Трејлери:

 

 

 

 

Музика из филма:

 

 

 

Петак, 20. јануар 2017. год. у 18:00 и 20:30 сати

субота, 21. јануар 2017. год. у 16:00, 18:00 и 20:00 сати

недеља, 22. јануар 2017. год. у 16:00, 18:00 и 20:00 сати

Велика сала Дома културе Алексинац

Цена улазнице 250 дин.

 

Информације и резервација улазница на тел. 018 / 804 618 локал 102 и 064 / 893 37 26

 

Глумачка екипа ће се поклонити гледаоцима након пројекције у петак у 20:30 сати.

 

*Напомена: за пројекције од 16 сати седишта нису нумерисана.

Филм „Зона Замфирова - други део“
 
 
Репертоар