Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Film „Dnevnik mašinovođe“
 

Žanr: komedija

Trajanje filma: 85 min.

Režija: Miloš Radović

Uloge: Lazar Ristovski, Petar Korać, Mirjana Karanović, Pavle Erić, Jasna Đuričić, Mladen Nelević, Nina Janković, Danica Ristovski, Haris Burina, Đurđina Radić, Tihomir Stanić

 

Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 - 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima.

 

Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve - čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom. Ovo je tragično-humorna melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima. Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

 

Trejleri:

 

 

 

Utorak, 20. septembar i

sreda, 21. septembar 2016. god.

Velika sala Doma kulture Aleksinac

Film „Dnevnik mašinovođe“
 
 
Репертоар